APARAT AMBALARE IN VID V200 TEESATSA0167
APARAT AMBALARE IN VID V200 TEESA
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
289.90 Lei
BUCATA
Aparat ambalare in vid Teesa V200

Aparat ambalare in vid Teesa V200

Nu-ti place sa irosesti mancarea sau poate esti adeptul conceptului zero deseuri? Atunci aparatul de ambalat in vid Teesa V200 este un dispozitiv care ar trebui sa fie in bucataria ta. Datorita acestuia, mancarea va ramane proaspata si gustoasă mai mult timp. Asadar, pastrati prajiturile, fructele, legumele, carnea, branzeturile, pestele si alte feluri de mancare pentru mai mult timp. Ambalarea in vid protejeaza produsele impotriva bacteriilor si mucegaiului, prelungind astfel durata lor de valabilitate.

Aparatul de vidat Teesa este un dispozitiv usor de utilizat cu o putere de 130 W, care, folosind un vid de pana la 0,7 bari, nu numai ca va permite alimentelor sa fie ambalate rapid sub vid, ci si datorită tubului inclus in set - permite aspirarea aerului din containere. Daca trebuie doar sa inchizi bine punga, functia de etansare iti va fi de un real folos.

Impreuna cu aparatul de vidat primiti pungi de ambalare sub vid si un cutit, ceea ce creste cu siguranta confortul utilizarii acestui dispozitiv. Mai mult, oferta Teesa include, de asemenea, o folie de 500 cm lungime pentru un aparat de ambalare in vid in trei dimensiuni: 15 cm, 22 cm si 28 cm. Folia de etansare termica Teesa este alimentara si certificata BPA Free.


Descriere

CARACTERISTICI DE BAZĂ
Ecran tactil
Linie lată de etanşare
Deschidere pentru aspiraţia aerului din pungă
Cuţit pentru tăiere pungă inclus
Loc de depozitare încorporat pentru tubul de vidare

DATE TEHNICE
Etanşare pe lungime mare: 30 cm
Vacuum: -0,5 – 0,7 bar
Putere: 130 W
Alimentare: 220-240 V, 50 Hz

PARAMETRI FIZICI
Dimensiuni: 370 x 105 x 72 mm
Greutate: 991 g

SETUL INCLUDE
Cuţit, tub de vid, 5 pungi de vid 22 x 30 cm, manual de utilizare
Sus