CASCA HEADSET BLUETOOTH PHILIPSPH-SHB1603
CASCA HEADSET BLUETOOTH PHILIPS
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
139.90 Lei
BUCATA

Descriere

Apeluri clare, fără ecou
Bucurați-vă de apeluri clare, fără ecou, ​​cu microfonul extrem de sensibil al căștilor și designul acustic inteligent.

Hands-free
Utilizarea telefonului mobil fără căști poate fi incomodă și nesigură. În multe locații, este, de asemenea, ilegal în timpul conducerii. Căștile Bluetooth înlocuiesc cablul cu un dispozitiv fără fir, cu rază scurtă de acțiune, astfel încât mâinile dumneavoastră să fie libere și libertatea de mișcare să nu fie împiedicată de un cablu.
Deoarece energia transmisă în apropierea capului tău este mult mai mică decât cea radiată de telefonul mobil, Bluetooth scade, de asemenea, riscurile potențiale asociate cu radiația telefonului mobil.

Compatibil Bluetooth HSP/HFP
Bluetooth este un standard global, astfel încât dispozitivele Bluetooth ale diferiților producători pot funcționa împreună folosind profiluri Bluetooth partajate. HSP (Handset Profile) și HFP (Handsfree Profile) sunt profilurile necesare pentru operațiunile tipice cu căști Bluetooth. Dacă telefonul dvs este compatibil cu HSP sau HFP (ca aproape orice telefon cu Bluetooth), această căști vor funcționa cu el. Cuvântul și siglele Bluetooth sunt deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către Koninklijke Philips Electronics N.V. este sub licență.
Asociați două dispozitive Bluetooth simultan
Bluetooth® Stereo (compatibil A2DP)
Bluetooth® v5.0
Greutate: 50 g

Specificații tehnice
• Timp de convorbire: până la 5 ore (s)
• Tip baterie: Li-polimer
• Încărcare căști: prin adaptor USB
• Timp de așteptare: până la 168 de ore (s)


Sus