CEAS PERETE 20CM ARGINTIU TEESATSA0038
CEAS PERETE 20CM ARGINTIU TEESA
Disponibilitate:NU
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
22.00 Lei
Ceas de perete 20 cm Teesa

Ceas de perete 20 cm Teesa

Ceasul de perete Teesa cu diametrul de 20 cm este o solutie practica si functionala pentru utilizare universala. Asadar, daca esti interesat de un ceas de perete pentru bucatarie sau camera copiilor, birou sau living, TSA0038 iti va satisface cu siguranta ateptarile.

Numere mari si clare

Numere mari si clare

Ceasul de perete Teesa este echipat cu un sistem analog de afisare a timpului. Cadranul dispozitivului are marcaje clare ale orei si o scala precisa a minutelor. Cifrele mari si clare faciliteaza citirea orei chiar si de la distanta.

Mecanism cu cuart

Mecanism cu cuart

Ceasul Teesa are un buton convenabil si usor de utilizat, care va va permite sa setazi cu usurinta ora curenta. Mecanismul de cuart care controleaza miscarile acelor garanteaza o cronometrare exacta si minimizeaza riscul erorilor de indicare. Precizia care distinge ceasul de perete Teesa inseamna ca poti avea incredere in el in orice situatie.

Functionare cu baterii

Functionare cu baterii

Ceasul Teesa are nevoie de o singura baterie AA pentru a functiona corect. Datorita acestui lucru, nu esti limitat, poti plasa dispozitivul oriunde, fara sa iti faci griji cu privire la necesitatea conectarii la priza.

Doua culori din care sa alegi

Doua culori din care sa alegi

Ceasul de perete Teesa TSA0038 este o alegere perfecta pentru persoanele care apreciaza simplitatea, functionalitatea si aspectul elegant. Cu atat mai mult cu cat poti alege dintre doua versiuni de culoare, alb si negru, datorita carora poti potrivi ceasul atat cu designul interior clasic, cat si cu cel modern.


Descriere

CARACTERISTICI PRINCIPALE
Mecanism: quartz
Afișj analogic
Cadran alb cu cifre arabe
Mișcare lină a secundelor
Orificiu pentru agățat pe perete

DATE TEHNICE
Material: plastic, sticla
Adâncime: 3,7 cm
Diametru: 20 cm
Greutate: 258,6 g
Alimentare: 1x baterie AA (nu este inclusa)
Sus