CUPTOR ELECTRIC 22L 1300W ADLERAD6024
CUPTOR ELECTRIC 22L 1300W ADLER
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
449.90 Lei
BUCATA

Descriere

Cuptorul Adler cu o capacitate de 22 L și funcție de convecție este un instrument de neînlocuit în bucătăria dvs. care vă va permite să creați mâncăruri perfecte, cu gust și consistență unice. Vă permite să pregătiți carne prăjită, prăjituri, caserole și alte feluri de mâncare care necesită temperatură ridicată. Elementele de încălzire sunt realizate din oțel inoxidabil durabil, ceea ce le asigură durabilitatea și fiabilitatea.

Cuptorul vă permite să alegeți mai multe metode de încălzire - de sus/jos sau simultan de sus și de jos. Funcția de convecție este una dintre caracteristicile cheie ale acestui cuptor, care permite distribuirea uniformă a căldurii în interiorul dispozitivului. Datorită acestui lucru, preparatele tale vor fi la fel de gustoase și aromate precum cele pregătite de cei mai buni bucătari. Reglarea temperaturii este un alt avantaj al acestui cuptor. Interval de la 0 la 230°C, permițând controlul precis al procesului de coacere. Datorită capacității de a regla cu precizie temperatura la cerințele unei rețete specifice, obțineți control deplin asupra procesului de coacere.

Cuptorul este prevazut cu o usa din sticla dublu strat, care asigura o mai buna izolare termica, ceea ce inseamna ca caldura se retine in interiorul cuptorului si nu iese in exterior. Acest lucru contribuie la utilizarea eficientă a energiei și la economisirea timpului la coacere. Un cronometru încorporat care variază de la 0 la 60 de minute oferă și mai multă libertate în bucătărie. Acum nu trebuie să vă faceți griji că ați uitat vasul din cuptor. Setați timpul potrivit și lăsați cuptorul să facă restul. Un semnal acustic vă va anunța când masa dumneavoastră este gata să fie servită.

Cuptorul electric Adler este o soluție perfectă pentru oricine apreciază confortul, eficiența și versatilitatea în bucătărie. Funcțiile sale variate și funcționarea simplă fac ca coacerea să fie o plăcere, nu o corvoadă. În plus, designul său elegant se va potrivi cu orice interior de bucătărie.


Caracteristici Tehnice

Capacitate 22L
Funcția de convecție
Reglarea temperaturii: 0 - 230°C
Cronometru: 0-60 minute
Sunetul de sfârșit al temporizatorului
Lampă interioară
Elemente de încălzire din oțel inoxidabil
5 moduri de coacere:
- Încălzitor superior
- Încălzitor de jos
- Încălzitor superior și inferior
- Încălzitor superior cu funcție de convecție
- Încălzitor superior și inferior cu funcție de convecție
Lampă interioară
Accesorii incluse:
- gratar pentru copt
- tavă de copt
- maner tava
Culoarea carcasei: negru
Ușă din sticlă cu două straturi
Ușă de sticlă călită
Dimensiuni exterioare: 45,5 x 30,0 x 37,0 cm
Dimensiuni interioare: 30,5 x 23,5 x 30,0 cm
Lungime cablu de alimentare: 92 cm
Culoare cablu de alimentare: negru
Tip priză: E/F
Putere nominala 1300W
Alimentare: 220-240V ~50/60Hz
Sus