GENERATOR OZON TEESA PURE LIFE P300TSA0119
GENERATOR OZON TEESA PURE LIFE P300
Disponibilitate:NU
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
209.90 Lei

Generator ozon Pure Life P300 Teesa

 

Te intrebi ce generator de ozon sa iei pentru acasa? Ai grija de sanatatea ta chiar astazi si incearca generatorul de ozon pentru acasa Teesa Pure Life P300 si lasa-te surprins de versatilitatea acestui dispozitiv mic. Ozonul are, printre altele proprietati bactericide, virucide si fungicide. In plus, ajuta la combaterea mucegaiului si a acarienilor si elimina mirosurile neplacute. Toate acestea inseamna ca Pure Life P300 poate fi utilizat in fiecare camera a apartamentului tau.

 

 

Diferenta de calitate a aerului va fi simtita cu siguranta de persoanele care sufera de alergii si de persoanele care sufera de probleme de respiratie, dar acesta nu este singurul beneficiu al produsului. Dispozitivul dezinfecteaza, de asemenea, echipamentele camerei, de ex. blaturi de bucatarie, echipamente de baie sau jucarii intr-o camera pentru copii, inclusiv jucarii moi care sunt greu de curatat.

 

 

Pure Life P300 nu este doar un dispozitiv de ozonizare a camerei - va functiona si ca ozonificator pentru alimente. Ozonificarea legumelor, fructelor si chiar a carnii este o modalitate excelenta de a curata bine produsele alimentare de murdarie, bacterii si substante chimice. Mai mult, ozonizarea imbunatateste gustul alimentelor si extinde durata de valabilitate.

 

Acasa nu este singurul loc in care puteti gasi aplicaiii pentru Pure Life P300. Dispozitivul este, de asemenea, perfect ca ozonificator auto. Ai grija de curatenia masinii tale - nu numai la exterior - si utilizeaza Teesa Pure Life P300 pentru a climatiza cu ozon, dezinfectarea interiorul vehiculului sau indepartarea mirosurilor neplacute.


Descriere

CARACTERISTICI DE BAZĂ
Temporizator analogic
Se poate monta pe perete
Utilizare universală

DATE TEHNICE
Ieşire ozon: 600 mg/h
Interval temporizare: 1-60 minute
Nivel putere sonoră: 58-65 dB
Lungime cablu de alimentare: 165 cm
Putere nominală: 8 W
Tensiune de intrare: AC 220 V; 50 Hz

PARAMETRI FIZICI
Dimensiuni: 270 x 190 x 75 mm
Greutate: 0,75 kg

SETUL INCLUDE
2 X tuburi din silicon
2 X difuzoare de piatră
Manual de utilizare
Sus