LAMPA LED MAGNET SENZOR MISCARE ACUMULATORZAR0550
LAMPA LED MAGNET SENZOR MISCARE ACUMULATOR
Disponibilitate:NU
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
27.90 Lei
Lampa LED cu senzor de miscare Rebel Light

Lampa LED cu senzor de miscare Rebel Light

Daca locuintei tale ii lipsesc cateva puncte de iluminare utile, de exemplu intr-un dulap, dressing sau pe scari, lampa LED ZAR0550 din seria Rebel Light este dispozitivul potrivit pentru tine. Datorita suportului magnetic, poti monta aceasta lampa subtire, de mici dimensiuni oriunde in casa ta.

Czujnik ruchu

Senzor de miscare

ZAR0550 va fi perfect ca lampa pentru dulapuri si dressinguri, fiind echipat cu un senzor de miscare. Deci tot ce trebuie sa faci este sa deschizi usa si hainele tale vor fi perfect iluminate. Dupa închiderea lor, lampa se va stinge automat dupa cateva secunde.

Lumina naturala

Lumina naturala

Poti folosi lampa ZAR0550 nu numai ca iluminare a dulapului. 6 LED-uri incorporate, generand un fascicul de lumina cu o culoare naturală si luminozitate de 40 lm, fac ca fiecare colt al casei tale sa fie perfect iluminat.

Baterie puternica

Baterie puternica

Avantajul luminii de garderoba Rebel Light este bateria incorporata cu o capacitate de 550 mAh. Datorita acesteia, poti utiliza liber iluminarea pentru mai multe zile, fara a avea nevoie de cabluri inutile. Important este ca nu trebuie sa investesti in achizitionarea de baterii. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi bateria la incarcator timp de doua ore, iar lampa iti va sta din nou la dispozitie.


Descriere

Sursă de lumină: 6 LED-uri SMD tip 2835
Putere: 0,6 W
Temperatură de culoare: 4000 K
Flux luminos: 40 lm
CRI: ≥80
Durata de viață: 15000 h
Baterie: 550 mAh
Timp de încărcare: 2 h
Temperatura de funcționare: 25°C
Dimensiuni: 68 x 15 mm
Greutate: 55 g
Setul include: cablu micro USB, placă de oțel, manual de utilizare
Sus