LAMPA LED ROTATIVA SENZOR MISCARE ACUMULATORZAR0549
LAMPA LED ROTATIVA SENZOR MISCARE ACUMULATOR
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
45.00 Lei
BUCATA
Lampa LED cu senzor de miscare Rebel Light

Lampa LED cu senzor de miscare Rebel Light

Daca locuinta sau atelierul tau au nevoie de cateva puncte de iluminare suplimentare, iti recomandam lampa LED ZAR0549 din seria Rebel Light. Este un dispozitiv subtire, pe care il poti monta oriunde, de exemplu intr-un dulap, pe scari sau deasupra oglinzii.

Senzor de miscare

Senzor de miscare

ZAR0549 este ideal ca lampa pentru dulapuri si dressinguri, fiind echipat cu un senzor de miscare. Deci tot ce trebuie să faci este sa deschizi usa si hainele tale vor fi perfect iluminate. Dupa inchiderea lor, lampa se va stinge automat dupa cateva secunde. Daca tii apasat butonul mai mult timp, poti opri senzorul de miscare si poti utiliza lampa, de exemplu, pentru a ilumina oglinda din baie sau masa de toaleta.

Trei variante de lumina

Trei variante de lumina

Lampa Rebel ZAR0549 are posibilitatea de reglare a temperaturii culorii pentru un confort sporit de utilizare. Datorita acestui fapt, poti ajusta lumina generata de 92 de LED-uri la nevoile tale, alegand o culoare calda, rece sau naturala.

Obrotowa lampka LED

Lampa LED rotativa

Poti monta lampa cu senzor de miscare Rebel in doua moduri - folosind permanent o fixare magnetica sau rotativa, ceea ce iti permite sa setezi unghiul de iluminare corespunzator. Fiecare dintre ele are, de asemenea, o banda autoadeziva care iti va permite sa plasezi dispozitivul oriunde in casa.

Lampa LED wireless

Lampa LED wireless

Avantajul lampii Rebel Light este faptul ca nu are nevoie de alimentare. Bateria de 800 mAh va face ca dispozitivul sa poata fi folosit foarte mult timp. O poti atasa pe peretele din garaj, langa scari sau sub dulapul de bucatarie. Cand bateria se descarca, trebuie doar sa conectezi bateria timp de doua ore la incarcator, iar lampa va fi din nou gata de utilizare.


Descriere

Sursă de lumină: 92 LED-uri SMD tip 2835
Putere: 1,5 W
Temperatură de culoare: 3000 K, 4000 K,
6500 K
Flux luminos: 90 lm
CRI: ≥80
Durata de viață: 15000 h
Baterie: 800 mAh
Timp de încărcare: 2 h
Temperatura de funcționare: -20°C - +45°C
Dimensiuni: 240 x 32 x 21,5 mm
Greutate: 98g
Doar pentru utilizare în interior
Setul include: cablu USB-C, placă magnetică, baza cu bilă, manual de utilizare
Sus