MULTIMETRU UNIVERSAL RB-55 REBELMIE-RB-55
MULTIMETRU UNIVERSAL RB-55 REBEL
Disponibilitate:NU
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
79.90 Lei
Cablu USB 3 in 1 Rebel Comp

Multimetru universal Rebel Tools RB-55

Produsele Rebel Tools sunt in primul rand dispozitive concepute pentru a sprijini pasionatii de bricolaj care doresc sa faca lucrari minore de renovare. Avand in vedere ca instrumentele electrice bune nu sunt totul, această serie a fost extinsă cu o serie de dispozitive de masurare. Printre acestea exista multimetre universale si clampmetre, ale caror functii permit masurarea diferitelor valori fizice, inclusiv tensiunea si intensitatea curentului continuu si alternativ, care vor permite, de exemplu, detectarea unei defectiuni intr-o instalatie electrica. Mai mult, in functie de model, multimetrele Rebel Tools va permit sa masurati temperatura obiectului, sa verificati continuitatea circuitului sau sa testati diodele si tranzistorii hFE. Nu aveti nevoie de un dispozitiv multifunctional? Alegeti dintre doua modele de indicatori de tensiune care masoara tensiunea AC / DC.

 

Renovarile necesita adesea interventia in tencuiala. De aceea, seria Rebel Tools include si un detector 3-in-1 pentru detectarea metalelor, tensiunii si a lemnului. Datorita acestui dispozitiv, veti afla unde puteti da in siguranta o gaura in perete pentru a pune un tablu sau un raft, fara a va face griji cu privire la deteriorarea sistemului electric.

 

Acesta nu sunt toate dispozitivele de masurare din seria Rebel Tools! De asemenea, aveti la dispozitie un tester de linie telefonica - acesta va informează despre scurtcircuite si intreruperi ale firelor sau ordinea inversata a acestora. Aveti nevoie de mai multe functionalitati? Selectati perechile de fire pe care le cautati, care pe langa testarea cablurilor telefonice, va permit, de asemenea, testarea cablurile de retea,  efectuarea un test de continuitate si localizarea cablurilor pe care le cautati.

 

Datorită instrumentelor Rebel Tools, puteți uita si de ruleta clasica - seria include un telemetru laser cu o rază de actiune de 18 metri. Functiile suplimentare ale acestui telemetru sunt de remarcat, inclusiv masurarea suprafetei zonei sau a volumului. Seria de dispozitive de masurare Rebel Tools este completata cu testere de baterii care va vor permite sa verificati beteria: 9 V, AAA, AA, C, D si tip buton.


Descriere

GAMA DE MĂSURARE
Tensiune continuă: 200mV, 2V, 20V, 200V, 1000V
Tensiune alternativă: 200mV, 2V, 20V, 200V, 750V
Curent continuu: 2 mA, 20 mA, 200 mA, 20 A
Curent alternativ: 2 mA, 20 mA, 200 mA, 20 A
Rezistenţă: 200 Ohm, 2 kOhm, 20 kOhm, 200 kOhm, 2 MOhm, 20 MOhm, 200 MOhm
Capacitate: 20 nF, 200 nF, 2 µF, 20 µF, 200 µF
Testare diodă
Măsurare factor de amplificare tranzistori bipolari
Verificarea continuităţii

CARACTERISTICI GENERALE
Schimbarea manuală a domeniilor de măsurare
Indicator de baterie descărcată
Polarizare: automată
Rata de eşantionare: de 2 ori pe secundă
Citire maximă: 1999
Dimensiunea afişajului: 60 x 31 mm
Temperatura de lucru: 0 ° C ~ 40 ° C, umiditate <80%
Temperatura de depozitare: -10 ° ~ 50 ° C, umiditate <85%
Alimentare: baterie de 9V
Dimensiuni: 190 x 90 x 31 mm
Greutate: 272 g
Setul include: aparat, cabluri de testare, manual
Sus