RADIATOR ULEI 11 ELEMENTI 2500W TEESATSA8037-2
RADIATOR ULEI 11 ELEMENTI 2500W TEESA
Disponibilitate:NU
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
559.90 Lei
Radiator pe ulei Teesa TSA8037-2

Radiator pe ulei Teesa TSA8037-2

Daca dupa o zi lunga doresti sa iti petreci dupa-masa band un ceai intr-o casa incalzita, iar caldura nu este inca pornita, atunci radiatorul pe ulei Teesa cu 11 elementi si putere de 2500 W este potrivit pentru tine, fiind perfect si pentru incaperi cu suprafata mare.

Datorita celor trei moduri de operare, termostatului ajustabil si functiei de control automat a temperaturii, poti schimba rapid temperatura in functie de nevoile tale si sa o mentii in limitele dorite de tine. In plus, datorita functiei timer, caloriferul va functiona o perioada determinata de timp (de la 1 la 24 de ore), dupa care se opreste automat. Iar pentru usurinta in utilizare, toate setarile si functiile sale pot fi vazute pe display-ul LCD.

Ai nevoie de un calorifer sigur si eficient? Acum nu mai trebuie sa iti faci griji atunci cand pleci din incapere! Radiatorul are protectie la supraincalzire si intrerupator de siguranta in cazul rasturnarii! Designul modern al carcasei metalice cu elemente din plastic va face ca radiatorul sa se potriveasca cu siguranta in orice incapere! Produsul are un loc special de stocare a cablului, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji pentru cablurile incurcate, iar manerul si cele 4 roti permit transportul usor prin casa.


Descriere

Putere nominală: 2500 W
Elemenţi: 11
Dimensiune elemenţi: 120 x 550 mm
3 moduri de încălzire
Termostat regabil
Control automat temperatură
Temporizator 24 ore
Ecran LCD
Material carcasa: metal + plastic
Mâner
Depozitare cablu
Comutator de siguranţă
Protecţie împotriva supraîncălzirii
Lungime cablu de alimentare: 145 cm
Alimentare: 220-240 V, 50/60 Hz
Sus