SET 4 CASEROLE SILICON DREPTUNGHIULARE TEESATSA0194
SET 4 CASEROLE SILICON DREPTUNGHIULARE TEESA
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
124.90 Lei
BUCATA
Caserole pentru alimente

Caserole pentru alimente

Cele patru caserole pentru alimente de la Teesa sunt un set practic care va fi cu siguranta util in fiecare casa. Functionalitatea lor le face potrivite pentru a transporta pranzul la serviciu, la scoala si vor fi de neinlocuit in timpul excursiilor la camping. Datorita formelor sale si a capacitatii variate de la 350 ml la 1200 ml, poti depozita cu succes in ele portii de pranz, sandwichuri, salate, legume si alte produse. Siguranta depozitarii alimentelor este garantata de capacul din plastic etans, perfect fixat, atasat fiecarui recipient.

Utilizarea siliconului cu toleranta ridicata la temperatura in designul recipientelor le face perfecte pentru pastrarea alimentelor intr-un dulap, precum si in frigider sau congelator. Mai mult, nu trebuie sa-ti pui mancarea pe o farfurie pentru a incalzi sau a dezgheta alimente - poti folosi direct caserola Teesa.

Nu ai loc pentru ustensile inutile? Cu un set practic, universal de recipiente Teesa la indemana, cu siguranta vei organiza mai bine spatiul din bucatarie. Datorita structurii pliabile ocupa mult mai putin spatiu decat caserolele traditionale din plastic pentru alimente.

Caserolele pentru alimente Teesa sunt fabricate din materiale non-toxice durabile si fara BPA, destinate contactului cu alimentele. Confortul in utilizare este sporit si de posibilitatea spalarii recipientelor in masina de spalat vase.


Descriere

Utilizare: depozitare, congelare, încălzire la cuptorul cu microunde
Închidere etanşă
Uşor de depozitat datorită structurii pliabile
Se poate spăla în maşina de spălat vase
Fără BPA
Material: silicon + plastic
Setul include: 4 recipiente
Dimensiuni şi capacitate recipiente:
• 125 x 90 x 57 mm / 350 ml
• 160 x 102 x 57/500 ml
• 178 x 115 x 60/800 ml
• 210 x 132 x 67/1200 ml
Sus