TERMOS ARGINTIU 350ML TEESATSA0002
TERMOS ARGINTIU 350ML TEESA
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
41.90 Lei
BUCATA
Termos Teesa

Termos Teesa in 3 dimensiuni: 350 ml, 500 ml si 750 ml

 

Excursii frecvente, picnicuri, excursii montane - exista multe situatii in care veti avea nevoie de termos. Asadar, daca va intrebati ce termos sa alegeti, va recomandam un model elegant de Teesa cu parametrii de izolare excelenti.

 

Acest model de termos Teesa vine in 3 variante - cu capacitate de 750 ml, 500 ml si 350 ml si este confectionat din otel inoxidabil, asa ca il puteți lua cu voi oriunde, fara teama de deteriorare. Calitatea excelenta a materialului utilizat va asigura ca termosul se mentine cald sau rece mult timp, iar cafeaua, ceaiul sau apa rece cu lamaie si menta isi vor mentine aroma bogata pentru o lunga perioada de timp. Un aspect important este faptul ca interiorul este rezistent la mirosuri si usor de curatat.

 

Carcasa termica argintie Teesa este o combinatie de design atemporal cu elemente de versatilitate. Dimensiunile compacte fac ca termosul sa se potriveasca atat pentru o bicicleta cat si pentru un suport auto. Drept urmare, puteti avea intotdeauna la indemana bautura preferata.

 

Termos Teesa

Descriere

Capacitate: 350 ml
Fabricat din: oţel inoxidabil
De asemenea, disponibil în 500 ml şi 750 ml
Sus