TV 4K ULTRA HD SMART 58 INCH 146CM PHILIPSPHI-58PUS7505
TV 4K ULTRA HD SMART 58 INCH 146CM PHILIPS
Disponibilitate:DA
Livrare:48 ore
Evaluare: 1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele  

Va multumim pentru evaluarea produsului.

* Campuri obligatorii
Comentarii
2079.00 Lei
BUCATA

Descriere

Televizor SMART cu ecran LED, cu o diagonala de 146 cm (58 inch) si rezolutie Ultra HD(3840x2160).
Claritatea imaginilor si contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR10+, HLG si Dolby Vision, iar calitatea sunetului de Dolby Atmos.
Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi, iar ca interfata enumeram: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 slot CI+, 1 port RJ-45, 1 port S/PDIF, 1 port Jack 3.5mm, 1 port RF.
Sistem de operare Saphi si aplicatii de streaming Netflix si Youtube.
Screen Mirroring prin Android.
Televizorul SMART de la Philips, cu un aspect subtire si modern, este potrivit oricarui spatiu de locuit. Puteti vedea acum chiar si detaliile fine din fiecare scena, atat in scenele luminioase cat si intunecoase datorita tehnologiei HDR10+ si rezolutiei Ultra HD. Diagonala de 146 cm va permite sa vedeti imaginea in ansamblu, totul devenind foarte real pe un ecran mai mare. Aveti acces facil la continut si control simplificat printr-o singura telecomanda si sistemul sau de operare Android. Mai multe conexiuni si compatibilitati datorita celor 10 port-uri si a tehnologiilor wireless integrate, ce va permit conectarea cu numeroase dispoztive apartinand si altor marci.

Ecran:
Televizorul SMART este echipat cu functie de conectare la internet printr-o retea wireless, ce permite navigarea pe internet sau utilizarea aplicatiilor de streaming, precum Netflix si Youtube.
Acesta are o rezolutie Ultra HD, echivalenta cu un raport de aspect de 3840x2160 pixeli.

Caracteristici video si audio:
HDR10 + este un format introdus de Samsung, similar cu Dolby Vision, care ofera metadate cadru-cu-cadru, cu alte cuvinte optimizeaza imaginea scena cu scena,
HLG utilizeaza o variatie de gama similara cu cea a sistemelor de redare video traditionale. Asa se obtine o flexibilitate mai mare pentru adaptarea continutului difuzat de televiziuni, fie ca vorbim de evenimente sportive transmise in Ultra HD, fie ca vorbim de continut obisnuit.
Principala caracteristica a tehnologiei Dolby Vision este adaugarea datelor de dinamica sau de miscare, la datele de imagine principale HDR. Dolby Vision combina informatia “scena dupa scena” primita de la o sursa compatibila cu capacitatea pe care o au aceste televizoare cu caracteristicile de luminozitate, contrast si spectacol al culorii.

Conectivitate:
Televizorul este compatibil cu mai multe dispozitive prin intermediul conectivitatii wireless si interfetei sale variate, precum:
Wi-Fi: Conexiune fara fir folosita pentru a conecta un Smart TV la internet sau pentru a oglindi dispozitive mobile.
HDMI este un tip conector multimedia ce ofera prin aceeasi mufa semnal video si audio, dupa un standard bine stabilit.
USB sau Universal Serial Bus este o interfata de tip plug-and-play, adica tot ce trebuie sa faci este sa conectezi un dispozitiv care are un port USB la port-ul televizorului, iar acesta va fi capabil sa detecteze.
S/PDIF – Sony/Philips Digital Interconnect Format. A aparut din dorinta de standardizare a modului de conectare a dispozitivelor digitale in domeniul electronicii pentru casa similar celor din domeniul professional. Fizic modilitatea de conectare poate fi fie coaxial cu mufe RCA fie prin Fibra Optica prin interfata TOSLINK.
CI+ Common Interface Plus este o interfata ce permite introducerea unui card Common Interface (CI) achizitionat de la furnizorul de televiziune pentru a avea acces la o anumita grila de programe.
RJ-45 este un conector standard pentru cablul de la reteaua de internet.

Alte caracteristici:
Screen mirroring (Oglindirea ecranului) este o functie suplimentara ce permite oglindirea ecranului unui dispozitiv mobil pe ecranul televizorului, fara a folosi vreun cablu ci tehnologia Wi-Fi Direct™.
Inregistrare USB - Conectand un dispozitiv de stocare sau o memorie USB la TV-ul dumneavoastra veti avea posibilitatea de a vizualiza continutul multimedia stocat pe acesta. De asemenea puteti inregistra emisiuni de pe posturile de televiziune digitala terestra, sau folosind functia de inregistrare intarziata.

Recomandari:
Pozitionati televizorul astfel incat lumina sa nu cada direct pe ecran.
Distanta ideala pentru vizionarea la televizor este de trei ori dimensiunea diagonalei ecranului. Cand sunteti asezat, ochii trebuie sa se afle la nivelul centrului ecranului.

Compatibilitate VESA
Telvizorul este de asemenea, pregatit pentru un dispozitiv de montare pe perete compatibil VESA (vandut separat). Este compatibil cu dimensiunea 300x200.

Recomandari intretinere:
Scoateti televizorul din priza inainte de a-l curata.
Curatati televizorul si cadrul cu o carpa moale, umeda si stergeti usor.
Evitati, pe cat posibil, imaginile stationare. Imaginile stationare precum meniurile de ecran sau benzile negre, raman pe ecran o perioada indelungata de timp. Daca trebuie sa utilizati imagini stationare, micsorati contrastul si luminozitatea ecranului, pentru a evita deteriorarea acestuia.
Pentru a evita deformarea imaginii si estomparea culorilor, stergeti picaturile de apa cat mai rapid posibil.Caracteristici Tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display: 146 cm
Tip TV: Smart TV
Tehnologie display: LED
Tehnologie speciala: HDR
Claritate imagine: 4K
An aparitie: 2020
Culoare: Negru
Format display : Plat

SMART TV
Sistem de operare: Saphi
Aplicatii Video Streaming: YouTube, Netflix
Caracteristici cheie Screen Mirroring
Tip procesor Dual Core

CARACTERISTICI VIDEO
Rezolutie: 3840 x 2160
Tip tehnologie: HDR HLG, HDR 10+
Tehnologii imagine: Procesor P5 Perfect Picture
Tuner digital integrat:
DVB-C
DVB-S
DVB-S2
DVB-T
DVB-T2
Rata de refresh: 50 Hz

CARACTERISTICI AUDIO
Tehnologii audio:
Egalizator cu 5 benzi
Dialog clar
Mod Noapte
Dolby Atmos
Dolby Volume Leveler
Sunet AI
Egalizator Automat
Dolby Bass Enhancement
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate: 20 W
Subwoofer integrat: Nu

CONECTIVITATE
Conectivitate wireless: Wi-Fi
Interfata:
1 x Jack 3.5 mm
3 x HDMI
1 x RJ-45
1 x S/PDIF
CI+ slot
2 x USB
1 x RF
Standard Wi-Fi: 802.11 n

CONSUM ENERGIE
Clasa energetica Clasa A+
Consum energie electrica 81 W
Consum energie electrica / 1000 ore 80 kWh
Putere consumata in stand-by 0.3 W
Consum anual energie 119 kWh
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE: Clasa F

DIMENSIUNI
Dimensiune cu stand 1302.1 x 858.1 x 256.2 mm
Dimensiune fara stand 1302.1 x 792.9 x 89.8 mm
Greutate cu stand 15.4 Kg
Greutate fara stand 15.2 Kg
Dimensiune cutie 1445 x 880 x 160 mm
Greutate cutie 19.5 Kg
Sus